Hír: Csak egy csapat tudta megállítani az abonyi focistákat
(Kategória: Sporthírek)
Küldte: Sajtóreferens
2018 február 14 szerda - 16:10:08


abonyi_kid_fc_styron_kupa_abony_abony.hu_2018.jpgA hétvégén Tóalmásra kaptak meghívást az Abonyi Kid FC U13-as labdarúgói az UFC Kecskemét, Mészöly Focisuli, Csepel UFC, Gyál BKSE, Lurkó FC, Veresegyház LUA, Sülysápi Gyerekfoci társaságában, ahol egészen a döntőig meneteltek.

Egyedül a Mézsöly Focisuli tudta megállítani a csapatot. A Torna legjobb kapusa Kelemen Kristóf lett a Styron Kupán.
 
- Nehéz mit mondani egy elveszített döntő után, hiszen a vereség ellenére rengeteg gratulációt kaptunk és úgy érzem, meglepetést tudtunk okozni azáltal, hogy ilyen erős csapatok között is be tudtuk magunkat verekedni a döntőbe - kezdte értékelőjét Némedi Tivadar edző, majd folytatta: - ,,MI” azért mentünk, hogy döntőt játszunk, ez hangzott el először az öltözőben és ezt komolyan is gondoltuk. Az első fele bejött, sajnos azonban a végjátékban nem voltunk elég koncentráltak, fontos pillanatokban rossz megoldásokat választottunk, így gratulálnunk kellett a Mészöly Focisulinak, akik most 2-1-re legyőztek minket. Véleményem szerint még azon kell dolgoznunk, hogy még jobban megtanuljunk küzdeni egymásért és egy mérkőzésen ennek mindent alá tudjunk rendelni. Szeretném megköszönni ismét a sok-sok szülőnek, hogy elkísérték és biztatták a csapatot és azt az óriási tapsot, amit a döntő után kaptunk tőlük.
Azt mindenféleképen kiemelném, hogy egy nagyon jól szervezett, kiváló hangulatú tornán voltunk, ahol a szervezők minden tekintetben kitettek magukért. Ebben az évben először voltunk olyan kupán, ahol a szervezési feladatok ennyire rendben voltak. Ez volt az utolsó teremtornánk, március elején végre megkezdődik a kinti bajnokság. Az első fordulóban Dunakeszire utazunk, ahol nagyon nehéz mérkőzés vár majd ránk. Edzőmeccsekkel és rengeteg edzéssel készülünk a tavaszi szezonra, ahol a kitűzött cél nem más, mint az első osztály megnyerése. Nagyon nehéz lesz megtartani az első helyet, hiszen mindenki minket akar majd „megverni”, de ezért is szép ez a játék, hiszen hétről hétre a legjobbat kell, hogy kihozza a csapat magából.
 
Kép: Barna Máté, Kovács Roland, Kelemen Kristóf, Varga Bálint, Csibrány Máté, Kovács Bence, Csányi Hunor, Botos Ábel, Molnár Benedek. Edző: 
Némedi Tivadar
 
További jó eredményeket kívánunk!
 
DE
Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.4779 )