Hír: Éremeső az abonyi táncoslányoknál
(Kategória: Sporthírek)
Küldte: Sajtóreferens
2018 február 13 kedd - 13:26:48


dalma_dance_club4_abony_abony.hu_2018.jpg2018. február 03-án, Karcagon rendezték meg a Fashion dance & Rock and Show minősítő versenyt, ahol a Dalma Dance Club abonyi tagozata is képviseltette magát.

- A legkisebbek arany minősítéssel tértek haza, a középső csoport táncban arany minősítést, rockyban ezüst minősítést kapott. A nagyok ezüstérmet szereztek. Duó kategóriában is volt indulónk: Jandácsik Violetta és Török Nóra szereplését arany minősítéssel jutalmazta a zsűri - tájékoztatta lapunkat Mészáros Judit tagozatvezető. 

A versenyző kicsik névsora: Bakos Lilla, Barna Zsófia, Bodor Barbara, Holló Barbara, Kiss Viola, Uhrin Renáta, Vígh Emma. (A versenyen nem vettek részt, de szintén csoporttagok: Mucsi Petra és Hajbán Alexandra.)

Közepes csoport tagjai: Balogh Eszter, Bodor Lili, Havellant Réka, Kerekes Luca, Nyuli Evelin, Török Nóra, Szőke Lili. (Aki nem vett részt a versenyen, de csapattag: Simkó Zsófia.)

Nagyok: Jandácsik Violetta, Szőke Anasztázia. (Nem versenyzett: Jakab Alinka, Juhász Fanni.)

Gratulálunk!

Darányi Erika

Nagyításért KLIKK a képekre! 
dalma_dance_club3_abony_abony.hu_2018.jpg dalma_dance_club_abony_abony.hu_2018.jpg dalma_dance_club2_abony_abony.hu_2018.jpg
 Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.4774 )