Hír: Ezúttal bronzérmet hoztak haza U13-as focistáink
(Kategória: Sporthírek)
Küldte: Sajtóreferens
2018 január 31 szerda - 18:18:57


abonyi_kid_fc_kelemen_kristof_legjobb_kapus_abony_abonyi_abony.hu_2018.jpgJanuár 27-én Törökszentmiklósra kapott meghívást az Abonyi KID FC 2005-ös csapata, ahonnan bronzéremmel tértek haza. A Torna legjobb kapusa az abonyi Kelemen Kristóf lett. Némedi Tivadar edző értékelője.

Úgy gondolom ebből a tornából majdnem kihoztuk a maximumot. Ha az első, már-már megnyert mérkőzésünket az ellenfél nem menti döntetlenre, talán még előrébb végezhettünk volna. De nem lehetek elégedetlen, hiszen ismét óriási szívvel és elszántsággal küzdöttek a fiaim, akik már-már saját határaikat is súrolták. Tisztában kell vele lenni, hogy Kecskemét, Szolnok, Cegléd, Jászberény, Törökszentmiklós szinte mind-mind fentebb jegyzett, magasabb osztályban edződő csapat. Ilyen egyesületek között nekünk minden mérkőzés egy „döntővel” ér fel. Az első találkozót a házigazda ellen játszottuk, ahol a miklósiaknak az utolsó pillanatban sikerült döntetlenre menteniük a meccset. A Szolnok ellen sajnos túl sokat hibáztunk, nem sikerültek a passzaink, idő kellett mire a teremben fel tudtuk venni a ritmust és a passztávolságokat. A Kecskemétet 2-1-el sikerült felülmúlni egy utolsó pillanatokban szerzett góllal. Majd egy 0-0 ás döntetlen, a végig fölényben játszó Jászberény ellen. 
 
 
Az utolsó mérkőzésen a bronzérem volt a tét, ahol a Cegléd csapatával találkoztunk és 1 gól döntött a MI javunkra, így ismét éremnek örülhettünk egy nívós tornán. Nagyon örülök, hogy hétről-hétre tudunk mindig valami extra teljesítményt hozni. A szarvasi tornán a gólkirályokat, a ceglédi kupán a legjobb játékost és most a legjobb kapus díjat hoztuk el. Egy olyan „kis csapatnak”, mint a miénk, a nagyok ellen kevés a 100%, 1-1 játékosomtól még attól is több kell, hogy tudjunk olyat nyújtani, amire sokan felkapják majd a fejüket.

A csapat tagjai: Kelemen Kristóf, Barna Máté, Molnár Benedek, Varga Bálint, Kovács Roland, Kovács Bence, Csányi Hunor, Szalóki Dániel. Edző: Némedi Tivadar   

Gratulálunk!

Címlapfotó forrása: Miklós TV Facebook oldala

Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.4741 )