Hír: Előállították a szerszámgépeket eltulajdonító abonyi férfit
(Kategória: közbiztonsági hírek)
Küldte: Sajtóreferens
2018 január 31 szerda - 10:33:11


szerszamgepeket_lopott_abonyban_eloallitottak_abonyi_abony_1.jpgA ceglédi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást az ellen a 21 éves abonyi férfi ellen, aki az ágyneműtartóba rejtette a lopott szerszámokat.

Állampolgári bejelentés érkezett az Abonyi Rendőrőrsre 2018. január 28-án 19 óra 50 perckor arról, hogy egy ismeretlen férfi egy abonyi családi ház udvarára a nyitott kapun bement és a teraszról két elektromos szerszámgépet eltulajdonított, majd a helyszínről elmenekült. A bejelentést követően a rendőrök adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Györgyöt. A rendőrök a 21 éves férfit január 29-én délelőtt elfogták, a rendőrőrsre előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették. A nyomozók az abonyi lakosnál tartott házkutatás során a lopott szerszámokat az ágyneműtartóban megtalálták és lefoglalták.

A ceglédi nyomozók a 21 éves férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2018. január 31-én befejezték és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal a járási ügyészségnek megküldték - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotók: police.hu

Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.4739 )