Hír: Ezüstéremmel lettek gazdagabbak az U13-as focistáink
(Kategória: Sporthírek)
Küldte: Sajtóreferens
2018 január 23 kedd - 14:34:42


abonyi_kid_fc_u13_abony_abony.hu_2018.jpgCegléden, a XIII. Elekes József Labdarúgó Emléktornán az Abonyi Kid FC 2005/06-os korosztálya rendkívüli küzdelemben 2. helyezést ért el. Az U13-as labdarúgók, ezüstéremmel tértek haza, ahol a Torna legjobb játékosának az abonyi Barna Mátét választották.

- Egy emlékezetes nap, felejthetetlen pillanatokkal, amiket egy hamar nem fogunk elfelejteni. Hatalmasat küzdöttek a fiaim, akik az egész tornán végig kiegyensúlyozottan és óriási elszántsággal fociztak - számolt be lapunknak Némedi Tivadar, a csapat edzője, majd hozzátette: Az első mérkőzésünket a nagyon szimpatikusan játszó Cegléd U12-es csapatával játszottuk, amit könnyedén sikerült nyernünk. Majd a Monor következett, 3-2-re tudtuk őket felülmúlni egy parázs meccsen. A következő Szolnok elleni mérkőzésen, ha az elején berúgjuk a 2 100%-os helyzetünket, akkor véleményem szerint nem könyvelhettünk volna vereséget, azonban 2-1 nél már kitámadtunk és az újabb kapott góllal sajnos a Szolnok eldöntötte a találkozót. A Cegléd ,,A” elleni mérkőzés első fele nem úgy alakult számunkra, ugyanis 2-0-ás hátrányba kerültünk, de nem adtuk fel és az utolsó pillanatokban sikerült megfordítanunk a mérkőzést, amivel 3-2-re tudtuk hozni a "rangadót".Az utolsó, Nagykáta elleni derbit megnyertük, így most az ezüst éremnek örülhettünk. Köszönet ismételten Kosaras Misinek, a csapat kapusedzőjének, akivel ezen a tornán is nagyszerűen össze tudtunk dolgozni. Összességében elégedett vagyok, mert mindenki kihozta magából a maximumot, bebizonyították a srácok, hogy "kis csapatként" munkával, fanatizmussal igenis lehet csodát tenni és ha csak egy napra is, de el lehet tüntetni a különbségeket. Szeretnénk ezt a sikeres szereplést Balázs Szabinak ajánlani, mert ma Ő érte is küzdött a csapat, akit sajnos hamarosan egy súlyos térdsérülés miatt kell megműteni. Nagyon hiányzott ma is nekünk! Minél előbbi felépülést kívánunk Szabi és várjuk, hogy minél hamarabb közöttünk legyél - egészítette ki.

A csapat tagjai: Kelemen Kristóf, Barna Máté, Molnár Benedek, Varga Bálint, Csibrány Máté, Kovács Roland, Kovács Bence, Csányi Hunor, Szalóki Dániel. Edzők: Némedi Tivadar, Kosaras Mihály.

Gratulálunk! DE
Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.4722 )