Hír: Áprilisban lomtalanítás lesz Abonyban
(Kategória: Önkormányzati hírek)
Küldte: Sajtóreferens
2018 január 23 kedd - 12:18:15


lomtalanitas_abony_abony.hu_2018.jpgTájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. az Önkormányzattal közösen a 2018. április 23-i héten a közszolgáltatás keretében ingyenes közterületi LOMTALANÍTÁSI AKCIÓT szervez.

A háztartásokban nap mint nap keletkező kommunális hulladék mellett selejtezések, nagytakarítások alkalmával, eseti jelleggel nagyméretű, a vegyes hulladéktól külön gyűjtendő, kidobásra szánt bútorok, lomhulladékok is felhalmozódhatnak. Ezek lakossági gyűjtése akciósorozatokkal valósítható meg a leghatékonyabban. Az akció során lehetősége van Abony valamennyi ingatlan tulajdonosának, hogy a háztartásában keletkező lomokat, selejtezésre került, használhatatlan bútorokat (szekrény, ágy, szék, stb.) ingyenesen elszállíttathassa.

A lom hulladék elszállítása az egyes körzetekben az egyéb kommunális hulladék elszállításával azonos gyűjtőnapon történik, ezért kérjük, hogy április 23-án hétfőn, 24-én kedden, 25-én szerdán, 26-án csütörtökön és 27-én pénteken a szokott módon, a hulladékszállítással megegyező napon helyezzék ki a lom hulladékokat.



A lomtalanítási akció során NEM adható át, illetve nem kerül átvételre:
- Építési és bontási hulladék (Elszállítása külön megrendelhető Társaságunk Ügyfélszolgálati irodájában vagy Információs Pontján)
- Veszélyes hulladék (Ezek a típusú hulladékok átadhatók a Hulladékudvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap Társaságunk Ügyfélszolgálati irodájában)
- Kertgondozásból származó zöldhulladék
- Elektronikai hulladék (Ezek a típusú hulladékok átadhatók a Hulladékudvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap Társaságunk Ügyfélszolgálati irodájában).

Kérdéseikkel, problémáikkal kapcsolatban keressék bizalommal Ügyfélszolgálatunkat vagy Információs Pontjainkat!

Abonyi Információs Pont
(Abonyi Hulladékudvar)
2740 Abony, Buzgánydűlő 20.
Telefon: +36 20 940 8222
E-mail: hulladek.szolnok@nhsz.hu

Belvárosi Ügyfélközpont - Szolnok
5000 Szolnok, Kossuth tér 9.
Telefon: +36 56 503 569
E-mail: ugyfelkozpont.szolnok@nhsz.hu

NHSZ Szolnok Kft.
Abony Város Önkormányzata





Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.4719 )