Hír: Komoly torna, komoly eredménnyel
(Kategória: Sporthírek)
Küldte: Sajtóreferens
2018 január 17 szerda - 11:42:50


abonyi_kid_fcu14-es_csapat_szarvasi_torna_ezusterem_abony_2018.jpgAz Abonyi Kid FC U14-es labdarúgó csapata a múlt hétvégén Szarvasra kapott meghívást egy rangos teremtornára, ahol többek között a Békéscsabai Előre FC, a Szeol FC Szeged, a Békéscsabai UFC neve is megtalálható volt a torna rangos mezőnyében.

- Egy nehéz és fárasztó napon vagyunk túl - értékelt Némedi Tivadar edző lapunknak. - Nem a legjobb előjelekkel utaztunk a hétvégére, nehezen indult a januári felkészülésünk, sérülések és betegségek sújtották a csapatunkat. Ettől függetlenül nem volt más célunk, minthogy a lehető legmagasabbra jussunk. Az első mérkőzésen a szolnoki csapat ellen képtelenek voltunk betalálni, kissé fásultan játszottunk. Szerencsére hamar felvettük a ritmust, a Törökszentmiklósi Focisuli elleni győzelemmel átszakadt a gát, és azt éreztem, hogy megérkeztünk végre. Nagy csatában a Békéscsabát és a házigazda Szarvast is sikerült legyőznünk.

Nagyításért kattintson a képre!A Gyomaendrőd elleni döntőre picit elfáradtunk, több olyan hibát is elkövettünk, amit egy ilyen kaliberű tornán már nem szabad, illetve az a bizonyos, „szerencse faktor” sem volt velünk. Ettől függetlenül a Torna gólkirályai a mi csapatunkból kerültek ki, Gulyás Norbert és Dudok Máté által, akik 5-5 gólt rúgtak. Nagyon büszke vagyok a fiaimra mert végig nagyon motiváltan, a taktikai utasításokat maximálisan betartva szó szerint játszották a futballt. Az, hogy „csak ezüstérmet” szereztünk, plusz motivációt jelent majd számunkra az edzéseken, hogy még egy picit több kell, mert ahogy az életben, a fociban sem adnak semmit ingyen. Komoly segítség volt, hogy a csapat kapusedzője Kosaras Misi is velünk volt, nagyon sokat tudott segíteni, és mint ahogy már többször, most is nagyon jól kiegészítettük egymást. Nincs megállás ezután sem, készülünk a szombati Elekes József labdarúgó Emléktornára, ami Cegléden lesz. Alig várjuk, hogy ott is megmutassuk majd magunkat! - tette hozzá a tréner.

A csapat tagjai: Dudok Bence, Dudok Máté, Gulyás Norbert, Micskó Milán, Barna Máté, Varga Bálint, Molnár Benedek, Kovács Roland, Kovács Bence.  Edzők: Némedi Tivadar, Kosaras Mihály.

Gratulálunk! DE
Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.4707 )