Hír: Megédesítette a gyermekek karácsonyát az abonyi tanítónő
(Kategória: Intézményi hírek)
Küldte: Sajtóreferens
2017 december 20 szerda - 17:43:07


somogyi_iskola_4_b_ajandekok_abony_abony.hu_2017.jpgDecemberben majd minden nap ajándékokkal tértek haza a 4. b osztályos tanulók a Somogyi iskolából.
 
A meglepetésekről osztályfőnökük, Csizmás Anikó gondoskodott, aki az ősz folyamán határozta el, minden követ megmozgat, hogy „gyermekeinek” még boldogabb legyen a karácsonya. Így különböző cégeket keresett fel, száznál is több helyre írt e-mailt, és az eredmény nem maradt el. A vállalkozások zöme örömmel segített abban, hogy a diákoknak szebbé tegyék a Mikulás és a karácsony ünnepét, ezért sok-sok könyvet, színezőt, bögrét és számos meglepetést juttattak el az osztály részére. Ilyen szervezet volt többek között a MLSZ, a WWF, az Update, a Minimax, az EFO Nyomda, de még egy kolozsvári könyvkiadó is szívesen vette a megkeresést, sőt részükről személyesen hozták el az ajándékokat a kisdiákoknak. Néhány pesti cégtől maga a tanítónő fuvarozta el a játékokat.

A képre kattintva fotógaléria nyílik!Szintén az osztályfőnök felkérésére látogatott el a gyerekekhez Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség szóvivője és munkatársa, Varga Sándor. A diákok nagyon lelkesen fogadták őket, sokat kérdeztek, örömmel sorolták fel kedvenc focistáikat, csapataikat és az aranycsapat egykori tagjait. Az MLSZ két munkatársa rengeteg ajándékot hozott magával, de az osztály is gondoskodott róla, hogy a meglepetésvendégek ne üres kézzel menjenek haza.


 
Az ajándékokkal elhalmozott kicsiny csoport tagjai a Radák úti tagintézmény valamennyi tanulóját meglepték egy-egy sima füzettel, szaloncukorral, Minimax újsággal és Tchibo színezővel. A 4. b diákjai nagy örömmel tették mindezt, mert megtapasztalták, hogy nem csak kapni, de adni is nagyon jó érzés.

Gratulálunk Csizmás Anikó tanítónőnek a példaértékű és rendhagyó kezdeményezéshez!   

DE 
Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.4665 )