Hír: Ma ünnepli születésnapját Abony legidősebb polgára
(Kategória: Hivatali hírek)
Küldte: Sajtóreferens
2017 december 13 szerda - 16:14:08


egedi_jozsef_103_eves_abony_abony_1.jpgNagy örömmel fogadta a látogatókat otthonában Egedi József, aki a mai napon ünnepli 103. születésnapját. Az ismerősök, rokonok tortákkal és sok-sok jókívánsággal kedveskedtek a szépkorúnak. 

A köszöntők között volt Józsi bácsi háziorvosa Dr. Gráf Zsuzsanna is, aki minden évben egy születésnapi torta kíséretében felkeresi az ünnepeltet a jeles napon. A szépkorú nem csak a doktornő legkorosabb páciense, de Abony legidősebb embere is, ezért különösen vigyáznak rá.

Örömmel adunk hírt róla, hogy a születésnapos korához képest jó egészségnek örvend, melyet háziorvosa is megerősített lapunknak:
- Józsi bácsi rendkívüli fizikai állapotban van, nagyon „legényes” - osztotta meg pozitív tapasztalatait Dr. Gráf Zsuzsanna a látogatás után. - Vannak napok, amikor magányosnak érzi magát, máskor viszont hegyeket tudna megmozgatni. Jóízűen elbeszélgettünk - tette hozzá.A 103 esztendős Józsi bácsi rendezvényeken is szívesen vesz részt, állandó vendége például az abonyi Karitász csoport által szervezett programoknak.


Abony Város Önkormányzata és Abony város lakossága nevében szívből köszöntjük Egedi Józsi bácsit születésnapja alkalmából és további jó egészséget kívánunk neki!

Darányi Erika
Fotó: Szilágyi Tamás (korábbi fotók)

Kapcsolódó hírek:
A ma 102 éves Egedi Józsi bácsi üzeni a fiataloknak: ha akaraterő van bennetek, minden sikerülhet - Képgalériával
 Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.4639 )