Hír: Önkényesen elvitte barátja autóját, majd balesetezett vele egy abonyi férfi
(Kategória: közbiztonsági hírek)
Küldte: Sajtóreferens
2017 november 07 kedd - 16:23:19


rendorsegi_hirek_baleset_abony_2016.jpgA Ceglédi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytat M. J. abonyi lakos ellen jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A férfi a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2017.  november 5-én délután – kihasználva, hogy barátja elaludt – eltulajdonította tőle Mercedes típusú személygépkocsijának indítókulcsát, majd azzal a lakás előtt leállított gépkocsit elindította. A járművel Abonyban közlekedett, ennek során egy villanyoszlopnak ütközött, majd az összetört autót visszavitte ismerőse háza elé. A balesetben személyi sérülés nem történt.  Az indítókulcsot ezek után a még mindig alvó sértett lakásába vitte.

A jármű tulajdonosa a bűncselekmény elkövetését csak később, az esti órákban észlelte, majd bejelentette a rendőrségen. Ezt követően a rendőrök rövid időn belül azonosították a gyanúsítottat, akit a Ceglédi Rendőrkapitányságon állítottak elő.

A férfi kihallgatása során elismerte a terhére rótt cselekmény elkövetését, az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezik.

Abony.hu információ 
Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.4542 )