Hír: Lomtalanítási tájékoztató
(Kategória: Közszolgáltatásokkal kapcsolatos informáxiók)
Küldte: Sajtóreferens
2017 november 05 vasárnap - 10:03:09


Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. az Önkormányzattal közösen a 2017. november 6-i héten a közszolgáltatás keretében ingyenes közterületi LOMTALANÍTÁSI AKCIÓT szervez.

A háztartásokban nap, mint nap keletkező kommunális hulladék mellett selejtezések, nagy takarítások alkalmával, eseti jelleggel nagyméretű, a vegyes hulladéktól külön gyűjtendő, kidobásra szánt bútorok, lomhulladékok is felhalmozódhatnak. Ezek lakossági gyűjtése akciósorozatokkal valósítható meg a leghatékonyabban. Az akció során lehetősége van Abony valamennyi ingatlan tulajdonosának, hogy a háztartásában keletkező lomokat, selejtezésre került használhatatlan bútorokat (szék, ágy, szekrény stb.) ingyenesen elszállíttathassa.A lom hulladék elszállítása az egyes körzetekben az egyéb kommunális hulladék elszállításával azonos gyűjtőnapon történik. Ezért kérjük, hogy november 6-án hétfőn, 7-én kedden, 8-án szerdán, 9-én csütörtökön és 10-én pénteken a szokott módon a hulladékszállítással megegyező napon helyezzék ki a lom hulladékot.

Felhívjuk továbbá a figyelmüket, hogy a lomtalanítás miatt elképzelhető, hogy néhány utcában a gyűjtőjáratok késni fognak! A kellemetlenségekért elnézést kérünk!

A lomtalanítási akció során NEM adható át, illetve NEM kerül átvételre:
- Építési és bontási hulladék (Elszállítása külön megrendelhető az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. Ügyfélszolgálati irodáján vagy Információs Pontján).
- Veszélyes hulladék (Ezek a típusú hulladékok átadhatók a Hulladékgyűjtő udvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap Társaságunk Ügyfélszolgálati irodáján.) - Kertgondozásból származó zöldhulladék
- Elektronikai hulladék (Ezek a típusú hulladékok átadhatók a Hulladékgyűjtő udvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap Társaságunk Ügyfélszolgálati irodáján.)     

Kérdéseikkel kapcsolatban keressék bizalommal Ügyfélszolgálatunkat vagy az Információs Pontjainkat!

Abonyi Információs Pont
(Abonyi Hulladékudvar)
2740 Abony, Buzgány dűlő 20.

Tel:(+36 20) 940-8222 
Email: hulladek.szolnok@nhsz.hu

Szolnok - Belvárosi Ügyfélközpont
H-5000 Szolnok, Kossuth tér 9.
Telefon:(+36 56) 503-569
E-mail: ugyfelkozpont.szolnok@nhsz.hu

További hasznos információk elérhetők weboldalunkon a www.nhszszolnok.hu oldalon.

NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft.
Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.4531 )