Hír: Igazi rangadókat játszanak hétvégén az Abonyi KiD FC U14-es és U16-os csapatai a sportpályán
(Kategória: Sporthírek)
Küldte: Sajtóreferens
2017 november 03 péntek - 15:56:30


Az elmúlt 2 hétben idegenben szerepelt az Abonyi KiD FC U14-es labdarúgó csapata. Előbb Veresegyházáról, az elmúlt héten pedig Százhalombattáról sikerült elhozniuk a három pontot.

- Két nehéz mérkőzésen vagyunk túl, mindkétszer egy nagyon kulturáltan focizó és felkészült csapattal találkoztunk, de szerencsére jól jöttünk ki a fordulópontokból - értékelt Némedi Tivadar edző, majd hozzátette: - Sokat jelentett, hogy még a nagy távolság ellenére is sokan elkísérték a csapatot, ami mindig feldob bennünket. Most már csak Üllő csapatára kell koncentrálunk. Győzelem esetén őszi elsőként várhatjuk a tavaszi folytatást. Nem is lehet más célunk, mint nyerni hazai pályán. Reméljük, sokan buzdítják majd a csapatot és újra megtelik az abonyi lelátó. Úgy gondolom, hogy nagyon megérdemelnék a srácok. Szeretnénk szépen búcsúzni az őszi szezontól!Az Abonyi Kid FC - Üllő SE U14-es I. osztályú bajnoki találkozó november 05-én (vasárnap) 12:30-kor kezdődik a Városi Sportpályán, előtte 10:00-kor az U19-es csapat játszik Péterivel.

November 04-én (szombat) 10:00 órakor a bajnokság első és második helyezettje, azaz az Abonyi KiD FC U16-os csapata játszik rangadót Sülysáp csapatával, szintén a sportpályán.

Nagy szükségük van a biztatatásra!

- Nagyon készülünk a mérkőzésre, de minden bizonnyal az ellenfél is ezt teszi. Természetesen szeretnénk itthon tartani a 3 pontot - összegezte gondolatait a szombati mérkőzés előtti hajrában Boros Zsolt edző.

Hajrá Abonyi KiD FC!

DE
Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.4528 )