Hír: I. Pintér és Társa Kispályás Labdarúgó Bajnokság őszi, 8. forduló
(Kategória: Hivatali hírek)
Küldte: s.referens
2017 október 30 hétfő - 08:59:13


Eredmények: 

Rendőrőrs-SzPDSE: 7-1

Gól: Gór V, Petrezselyem T 2, Bálint Á, Földi A, Kapás B, Kósik G, Nagy I.

 A Rendőrök végig dominálva simán legyőzték a Bercelieket. Már csak egy mérkőzésre vannak a végső győzelemtől. Ha Gór Viktorék győznek a Pintér ellen, megvan a bajnoki cím!

Gelbert Eco Fc I-Imperiál: 1-5

Gól: Homoki M, Kállai I, Nagy D 2, Király Z, Kállai R. 

A Gelbert arra készült, hogy megállítja az Imperiál menetelését, de nem jól kezdtek és Kállai Pisti megszerezte a vezetést. Ezek után egy kicsit túlpörögtek a Gelbertes fiúk és még egy kiállítást is összeszedtek lerántásért Szabó K révén, akit ki is állítottak végleg szövegelésért. A két perc alatt nem kaptak gólt, de utána annál többet. 3:1-nél felcsillant a remény, de a nagy kitámadást kihasználták Nagy Daniék és sima 5-1 lett a vége. Így a Gelbert 1-nek elszálltak a reális bajnoki álmaik.Bármikő-Strandkisvendéglő-Gelbert Eco Fc II.: 3-0 

Gól: Szávai N 2, Imre J. 

A Gelbert 2 nagyon készült a Bármikő ellen, de csak az első félidőt bírták gól nélkül Tóth Csabiék. A második félidőre elfáradtak és egymás után hármat kaptak, így sima lett a végeredmény. 

Pintér és Társa-Téba Beton: 3-2. 

Gól: Balogh K 2, Szabó B, Puhnyák, Babcsán. 

Éles mérkőzésnek indult, sokáig döntetlenre álltak a felek. Ekkor sérülés történt a Tébában és nem volt több cseréjük. Ezt kihasználva 3-0-ra elhúztak Csosziék. Mindenki arra gondolt, hogy a meccs eldőlt, de a Tébás fiúk feltámadtak és majdnem kiegyenlítettek. Csosziék biztonsági játékkal tudták hozni a három pontot a végén. 

Még több információ: www.kispalyasfociabony.hu

Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.4512 )