Hír: Győzni mentek Makóra a junior, kézis lányok
(Kategória: Sporthírek)
Küldte: Sajtóreferens
2017 október 04 szerda - 08:52:47


abonyi_kezilabda_club_noi_abony_abony.hu_2017.jpgMakó városában lépett újra pályára, és nézett új kihívás élé junior csapatunk. Egy pörgős bemelegítés után, megfújták a sípot, és elkezdődött a küzdelem a győzelemért.

A játék az első félidőben fej-fej mellett haladt, összeszedetlen és kapkodós játékot játszottunk. A technikai hibák és a rendezetlen védelemünk juttatta Makót előnyhöz (13-11). A második félidőben, csakúgy mint az előző fordulóban, teljesen más stílusú játékot produkáltunk. Gyors középkezdések, keresztmozgások, góllal zárt támadások, rendezett, erős védelem jellemezte a csapatunkat. De ami a legfontosabb volt, hogy nem adtuk fel, és küzdöttünk a pályán, hajtottunk és így megállíthatatlanok voltunk! Reméljük, hogy ez a küzdőszellem a következő meccsen is meghozza az eredményét! Most  keményen edzünk tovább, és október 8-án ismét pályára lépünk, ezúttal hazai pályán!

Végeredmény:
Abonyi KC-Makói KC: 28-23 
Gólszerzők: Tóth Mónika (11), Batta Fruzsina (6), Balogh Edina (4), Patai Laura (3), Rieger Melanie (2), Bokor Fruzsina (1), Dömsödi Alexandra (1) 

Hajrá Abony!

Az Abony.hu-nak beszámolt Rieger Melanie.   
 Kapcsolódó videó:
 
 Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.4438 )