Hír: Telt házas "Parázs" est - Képgalériával, videóval
(Kategória: Városi rendezvények)
Küldte: Sajtóreferens
2017 október 03 kedd - 13:46:52


A 2014-ben alakult Parázs Táncszínház minden évben önálló esttel örvendezteti meg az abonyi közönséget. Így volt ez szeptember 23-án is, amikor az immár harmadik, egész estés műsorukra, hagyományaikhoz híven különböző kulturális programokat állítottak össze.

Idén a bohókás dallamokra, énekekre, táncokra és humoros jelenetekre helyezték a hangsúlyt. Ismert magyar előadóművészek produkcióiból válogattak, és olyan örökzöld párbeszédeket igyekeztek élethűen színpadra állítani, melyek még ma is aktuálisak.

A képre kattintva fotógaléria nyílik a rendezvény legjobb pillanataiból!Az estélyt zenei kíséretével Dudinszky György, Fazekas Mihály és Lakatos Zoltán tette még színesebbé.


Az előadás zenés és táncos jeleneteit Schulzné Szűcs Éva, a Parázs Táncszínház vezetője rendezte, a kabaréjeleneteket Barta Károly, a csoport tiszteletbeli tagja állította össze.

- Csoportunk munkája, összetartása nagyon jó - értékelt Schulzné Szűcs Éva a rendezvény előtt. - Igyekszünk a többi szakkört is bevonni a műsorainkba, hiszen vallom, hogy a kultúra jelentősége az, hogy mindenki közösen, egymással és egymásért dolgozik. Így felléptünk már többek között az Andante Kamarakórussal és a Kéknefelejcs Dalkörrel. Tagjaink többsége szerepel a Bihari és a Nagyabonyi Színkörben is - tette hozzá.

Az Abonyi Lajos Művelődési Ház szakköreként működő Táncszínház tagjait több vidéki fellépés várja még idén, de már a következő kulturális produkción is dolgoznak, amellyel szeretnének meglepetést okozni az abonyi nagyérdeműnek.

Szerző és Abony.hu fotók: Darányi Erika
 
Videós összefoglaló a Parázs estről:
 Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.4435 )