Hír: Nyolc gólig meg sem állt a Téba
(Kategória: Sporthírek)
Küldte: Sajtóreferens
2017 szeptember 25 hétfő - 11:41:03


pinter_es_tarsa_kispalyas_labdarugo_bajnoksag_abony_abony.hu_2017.jpg2017. szeptember 21-én tartották az I. Pintér és Társa Kispályás Labdarúgó Bajnokság 4. fordulóját.

Téba Beton-Gelbert Eco FC II: 8-3
Gól: Molnár L 4, Serfőző A 2, Mihályi A 2, Farkas S, Földi I, Csányi P.
A Téba hamar vezetést szerzett, de a Gelbertesek kettővel válaszoltak. A csoda 5percig tartott, mert a Tébások szétzilálták az ellenfél védelmét és 8 gólig meg sem álltak.

Imperiál Csikók-SzPDSE: 2-3
Gól: Hegedűs M, Kovács B, Kucsák I 3.
Az alsóházi rangadót a Berceliek kezdték jobban, gyorsan vezetést szereztek. A csikók meglepetésre két góllal válaszoltak. Már majdnem sikerült az első győzelem, amikor beleszaladtak két gyors gólba.Imperiál-Bármkő-Strandkisvendéglő: 5-2
Gól: Nagy D 2, Kállai I 3, Balázs R 2.
A Bármikő a védekezésbe állt be, bízva abban, hogy minél tovább kitartanak. Az első félidő végén Nagy Dani mégis megszerezte a vezetést. A gól után már nem bírták tartani az Imperiál csatárkettősét és Kállai Pistiék simán nyertek.

Gelbet Eco FC I-Rendőrőrs: 2-3
Gól: Kiss B, Lendvai Cs, Petrezselyem D, Szabó M, Petrezselyem T.
Az első és a második csatája bizonyította, miért hívták életre ezt a bajnokságot. Magas színvonal, óriási csatár és védőmunkának lehettünk tanúi. A kiélezett verseny a győzelemért az utolsó percig tartott, amit a Rendőrők bírtak jobban és bevitték a mindent eldöntő találatot.
 
www.kispalyasfociabony.huEzen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.4414 )