Hír: Kiállítások, kapufák és sima győzelmek
(Kategória: Sporthírek)
Küldte: Sajtóreferens
2017 szeptember 22 péntek - 14:10:08


pinter_es_tarsa_amator_labdarugo_bajnoksag_oszi_ii_fordulo_abony_abony.hu_2017.jpgSzeptember 7-én és 14-én játszották le a Pintér és Társa kispályás labdarúgó bajnokság őszi szezonjának II. és III. fordulóját a sportcsarnokban.

A II. forduló összefoglalója:
Gelbert Eco Fc-Spcd Se: 4-0.
Gól: Kiss B, Király Cs, Homoki M, Boros Zs.
Az első mérkőzés három kiállítást is hozott, bár nem a durvaságok miatt. Két játékost sípszó utáni labda elrúgás miatt, egy edzőt reklamálásért. A Gelbert a mérkőzést simán lehozta négy góllal.

Bármikő-Strandkisvendéglő-Tébabeton: 3-0.
Balázs Karcsiék sima mérkőzésen vannak túl. Az ellenfél egy embert tudott kiállítani ellenük, így a Bármikő játék nélkül vitte a 3 pontot.Imperiál -Imperiál Csikók: 17-1.
Gól: Kállai I:8, Nagy D:6, Oláh K:2, Király Z.
A Csikók még nem értek fel ehhez a szinthez, főleg nem Kállai Pistiék szintjéhez. A valaha volt legnagyobb vereséget szenvedve kikaptak, és mi lett volna, ha bemegy a 11 kapufa is?

Gelbert Eco Fc 2-Pintér és Társa: 0-6.
Gól: Szabó B., Balogh K, Vízner E., Molnár G., Lakatos M. (2)
Az utolsó mérkőzés nagy csatát hozott az első félidő végéig. Ekkor Szabó Bence irgalmatlan nagy gólt lőtt és a Gelbertesek 1 góllal mehettek a félidőre. A második félidő ott folytatódott ahol az első abbamaradt és a Pintéres fiúk hatig meg sem álltak a góllövésben.

A III. forduló összefoglalója:
Téba Beton-SzPCD SE: 6-1.
Gól: Illés A (4), Serfőző A, Csikos J., Kustián.
A ceglédberceleik a mérkőzés elején betaláltak, majd négy ziccert kihagytak. Ez megbosszulta magát, mert a Téba rákapcsolt és hatot hintett a fiatal, berceli csapatnak.

Imperiál Csikók-Pintér Társa: 2-8.
Gól: Hegedűs M, Homoki K., Szabó Bence 2, Molnár G 2, Juhász 2, Lakatos M 2.
Az öregekkel megtűzdelt Csikók nem segítettek az eredmény jobbá tételében. A mérkőzést erőlködés nélkül, simán lehozta a Pintér. Az előző fordulóban tévesen lett kiírva, hogy a Gelbert 2 6-0-ra megverte a Pintér és Társát. Megkövetve őket kiírom a rendes eredményt Gelbert 2-Pintér és Társa 0-6.

Gelbert Eco Fc I - Bármikő-Strand kisvendéglő: 4-2.
Gól: Szabó K 2, Baksa M, Boros Zs., Imre J 2.
A mindig kemény mérkőzést játszó két csapat most sem adta alább. Az első félidő gyors gólváltással kezdődött, Szabó K betalált, majd Imre J válaszolt, ekkor erőre kapott a Bármikő. Ezután jött a meglepetés, egy felívelt labdát kiszorított lehetetlen helyzetből a kapuba fejelt Szabó K (Cr7) és újra előnybe került a Gelbert. A gól miatt, vagy csak elfáradtak, a Bármikő így már nem volt olyan átütő erejű és simán kikapott 4-2-re.

Rendőrőrs-Gelbert Eco Fc II: 3-1.
Gól: Gór V, Kósik, Nagy K., Farkas S.
A nap "rangadóját" ez a két csapat játszotta, nem a tabellán elért helyezés, hanem a hősies küzdelem miatt. Gór "Gól" Viktor és Szabó Martin vezetésével olyan tűzijátékot rendeztek, hogy csoda volt 0-0-s első félidő. A második játékrészben kijöttek a fáradság jelei a Gelbertes fiúkon és kikaptak 3-1-re, de óriási védőmunkát vittek végbe Dávid és Góliát csatájában. Külön ki kell emelni Szabó Imi óriási védéseit, amivel meccsben tartotta sokáig a Gelbert kettőt.

További információ: http://kispalyasfociabony.hu
Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.4399 )