Hír: Augusztus 21-25. között lomtalanítás lesz Abonyban!
(Kategória: Közszolgáltatásokkal kapcsolatos informáxiók)
Küldte: Sajtóreferens
2017 augusztus 08 kedd - 11:16:14


Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. augusztus 21-25. között az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. az Önkormányzattal közösen a közszolgáltatás keretében ingyenes LOMTALANÍTÁSI AKCIÓT szervez.

A háztartásokban nap, mint nap keletkező kommunális hulladék mellett selejtezések, nagytakarítások alkalmával, eseti jelleggel nagyméretű, a vegyes hulladéktól külön gyűjtendő, kidobásra szánt bútorok, lomhulladékok is felhalmozódhatnak. Ezek lakossági gyűjtése akciósorozatokkal valósítható meg a leghatékonyabban.

Az akció során lehetősége van Abony valamennyi ingatlan tulajdonosának, hogy a háztartásában keletkező lomokat, selejtezésre került használhatatlan bútorokat (szék, ágy, szekrény stb.) ingyenesen elszállíttassa. A lomhulladék elszállítása az egyes körzetekben az egyéb kommunális hulladék elszállításával azonos gyűjtőnapon történik.Ezért kérjük, hogy augusztus 21-én hétfőn, 22-én kedden, 23-án szerdán, 24-én csütörtökön és 25-én pénteken a szokott módon a hulladékszállítással megegyező napon helyezzék ki a lomhulladékot.

Felhívjuk továbbá a figyelmüket, hogy a lomtalanítás miatt elképzelhető, hogy néhány utcában a gyűjtőjáratok késni fognak! A kellemetlenségekért elnézést kérünk!

A lomtalanítási akció során NEM adható át, illetve NEM kerül átvételre:
- Építési és bontási hulladék (Elszállítása külön megrendelhető az NHSZ Szolnok Közszolgáltató Nonprofit Kft. ügyfélszolgálati irodáján vagy információs pontján)
- Veszélyes hulladék (Ezek a típusú hulladékok átadhatók a hulladékgyűjtő udvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap Társaságunk ügyfélszolgálati irodáján.)
- Kertgondozásból származó zöldhulladék
- Elektronikai hulladék (Ezek a típusú hulladékok átadhatók a hulladékgyűjtő udvarokban, illetve gyűjtésükről, elhelyezésükről tájékoztatást kap Társaságunk ügyfélszolgálati irodáján.)

Kérdéseikkel, problémáikkal kapcsolatban keressék bizalommal az NHSZ ügyfélszolgálatát vagy az információs pontjaikat!

Abonyi Információs Pont
(Abonyi Hulladékudvar)
2740 Abony, Buzgánydűlő 20.

Tel:(+36 20) 940-8222
Email: hulladek.szolnok@nhsz.hu

Szolnok - Belvárosi Ügyfélközpont
H-5000 Szolnok, Kossuth tér 9.
Telefon:(+36 56) 503-569
E-mail: ugyfelkozpont.szolnok@nhsz.hu

Abony Város Önkormányzata

Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.4276 )