Hír: Nekünk Sanci a világbajnok
(Kategória: Akikre büszkék vagyunk)
Küldte: Sajtóreferens
2017 július 28 péntek - 10:50:50


ifj_toth_sandor_gokartos_madridi_vilagbajnoksag_abony_abony.hu_2017.jpgMost, amikor a budapesti vizes világbajnokság zajlik, és egész Magyarország, sőt majd' az egész világ az úszósportok mestereire figyel, nekünk van egy fiatal, abonyi tehetségünk, aki éppen a madridi gokart világbajnokságon rója a versenyköröket, igen szép eredményekkel.

Ifj. Tóth Sándorról van szó, aki bezsebelve a MNASZ Országos Amatőr Gokart Bajnokság HCK-I. kategória bajnoki címét, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Hobby Cart Kupa-I. kategória Magyar Bajnokaként vívta ki a vébé indulás jogát, hogy ott Magyarországot és Abonyt képviselje. Azt hiszem, bátran mondhatom, hogy nekünk Sanci már most a világ legjobb gokartosa, aki tizenévesen beült egy gépbe, ma pedig már világbajnokságon versenyez! A Tóth család július közepén utazott ki a spanyol fővárosba, hogy a nem mindennapi megmérettetésen minden támogatást meg tudjanak adni a 17 éves Sancinak. Tóthné Somodi Ildikó, Sanci anyukája nemrég Facebook oldalán üzent az abonyiaknak, amelyben máris örömhírről számolt be: 
 
„Egyszerűen nem jönnek a szavak... Annyira végigizgultam Sanci versenyét, hogy a végén örömömben nem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Iszonyatosan boldog vagyok!!!! Második helyen végzett a versenyen!!!! A magyarok szereztek egy újabb érmet, reméljük ez a sorozat folytatódik. Puszi mindenkinek!!! Köszönjük a rengeteg biztatást!”
 
 
Tóth Sándortól azt is megtudtuk, még három verseny van hátra, és nagyon erős a mezőny!

Hajrá Sanci! Az abonyiak egy emberként szurkolnak Neked!   
 
Szerző: Darányi Erika

Ezen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.4236 )