Hír: „Abonyi anyák” Anyák napi fotópályázat!
(Kategória: Kulturális hírek)
Küldte: Sajtóreferens
2016 április 25 hétfő - 13:39:40


Az Abony.hu Szerkesztősége fotópályázatot hirdet „Abonyi anyák” címmel. A pályázatra olyan fotókat várunk, amelyek olyan pillanatokat, eseményeket örökítenek meg, melyeken abonyi édesanyák gyermeke/gyermekik körében szerepelnek. A fotózás történhet sportolás közben, állatkertben, egy-egy nevezetesség előtt, vagy otthon, a családi fészekben, a lényeg, hogy az Édesanya legyen a kép főszereplője. Kedves Édesanya! Nevezd be egy kedves, gyermekeddel/gyermekeiddel készült fotód a pályázatra! Kedves Gyermek! Küldj egy fotót, amelyen édesanyáddal együtt szerepeltek kettesben vagy a testvéreiddel együtt! Legyenek most a helyi Édesanyák a főszereplők.   

A pályázók köre: 
- Édesanyák 
- 14. életévüket betöltött gyermekek   

Fotóra vonatkozó kritériumok: 
- csak egy darab digitális fotóval lehet pályázni,
- legyen JPG formátumú (kiterjesztésű), 
- legyen legalább 800 képpont szélességű
- ne legyen 1 évnél régebben készült fotó, 
- nem lehet szkennelt fotó. 
 
Rossz minőségű fotót nem áll módunkban elfogadni (e-mailben/facebookon visszajelzést küldünk a fotó befogadásáról).   

Pályázat küldésére vonatkozó szabályok:- A pályázatra szánt fotót elektronikus úton a sajtoreferens@abony.hu e-mail címre kell elküldeni, vagy az Abony.hu – Abony város hivatalos oldala Facebook oldalának üzenetként beküldeni 2016. május 08-ig éjfélig. 
 
A levél, amelyben a fotó elküldésre kerül, tartalmazza: 
- A képen szereplők nevét, és hogy az esemény, amit megörökít, miért volt fontos számotokra. 
- A pályázó nyilatkozatát, hogy az Abony.hu Szerkesztősége a fotót felhasználhatja Abony város hivatalos honlapján (www.abony.hu) és az Abony.hu – Abony város hivatalos oldala Facebook oldalán. 
- Kérdés esetén a fenti elérhetőség valamelyikére várjuk észrevételeiket.
 
Fenntartjuk azt a jogot, hogy a pályázatokat az Abony.hu Szerkesztősége előzetesen megszűri, és a témától eltérő, vagy vélhetően sértő képeket azonnal kizárjuk a pályázatból.   
 
A pályázatra beküldött fotókat az Abony.hu – Abony város hivatalos oldala Facebook oldalán május 9-én 18:00 órakor egy időben jelenítjük meg, így mindenki egyenlő eséllyel indul a „versenyen”. A pályázat nyertese az az abonyi Édesanya lesz, aki a legtöbb Facebook látogató szimpátiáját és a legtöbb kedvelést nyeri el. A pályázat/kedvelések lezárása május 16-án 19:00 órakor történik meg. Ezt követően hirdetjük ki az eredményt Abony város hivatalos honlapján (www.abony.hu) és az Abony.hu – Abony város hivatalos oldala Facebook oldalán.
 
A pályázat győztese egy nagyméretű vászonképet nyer, amelyen az Édesanyát családjával örökítjük meg az Abony.hu Szerkesztősége jóvoltából. A 2-3. helyezett az Abony.hu Szerkesztősége által összeállított ajándékcsomagot nyer.   
 
Abony.hu SzerkesztőségeEzen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.2898 )