Hír: Birtokba vette új székhelyét a Generál-Kontakt Bt.
(Kategória: Hivatali hírek)
Küldte: Sajtóreferens
2015 október 29 csütörtök - 18:59:52


A Generál-Kontakt Bt-t 2005-ben alapította meg Krupincza Tibor Abonyban. A vállalkozás fő tevékenységi köre az építőipari generál kivitelezés. A főleg helyben és a naponta bejárható távolságokban tevékenykedő cég profiljába az asztalos munkától a lakatos munkán át a különböző földmunkák és a térburkolás is beletartozik.
 
Számtalan abonyi épületet újítottak fel

A vállalkozás tíz éves fennállása óta folyamatosan pályázik az önkormányzat által meghirdetett közbeszerzési eljárásokra, szívesen adnak árajánlatot a különböző felújítási munkálatokra, legyen az közintézmény vagy műemlék jellegű épület. Munkájuk révén megújult többek között a volt Márton-kúria tetőszerkezete és homlokzata, elkészült a Radák úti iskola melegítőkonyhája és étkezője, a Somogyi iskola akadálymentesítése, a Kostyán Andor rendelőintézet befejező munkái, a Sívó-kúria külső állagmegóvási munkái. Az Abony főtér rekonstrukció keretében kerékpártároló, utasváró, ívelt faszerkezetű pihenők létesültek.
 
A Generál-Kontakt Bt. számos sportesemény szponzora, melyért többször kiérdemelték az "Az év szponzora" díjat. Krupincza Tibor az Abonyi KID FC labdarúgócsapat elnöke, a labdarúgás fő támogatója a városban, tagja az Abonyi Zsinagógáért Alapítvány Kuratóriumának. A Zsinagóga állagmegóvását is a Generál-Kontakt Kft. végezte el.A volt Márton-kúria tető- és részleges homlokozatfelújításaNagy előrelépés az új telephely
 
2014 októberében kezdték meg az új telephely építését, melyre a Széchenyi 2020 keretében 52.500.000,-Ft összegű támogatást nyert a cég. A több mint 100 millió Ft-os fejlesztés hatására a jelenleg 35 fős létszámot foglalkoztató építőipari vállalkozás további 4 fővel tudta bővíteni alkalmazotti keretét. - Mindenképpen fejlődésnek ítélem meg a telephelyépítést, amely a pályázat nélkül, önerőből esélytelen lett volna – mondta Krupincza Tibor ügyvezető igazgató lapunknak.
 
Folyamatban van a használatbavételi eljárás
 
A 902 m²-es telephely építésére azért pályázott a cég, mert a Tószegi út 54. szám alatt (Mechanikai Művek) lévő telephelyüket bérelték, és ezt meg akarták szüntetni. Bár a vállalkozásnak Martfűn is van telephelye, a központ Abonyban található. Az új 4889 m²-es területen megépült építményben kapott helyet az iroda, az asztalos- és lakatosműhely, valamint a raktár. A vállalkozás ma már áthelyezte székhelyét az új épületbe.  - Nagy falat volt a beruházás, sokat kellett dolgozni vele, sok pénz kellett hozzá. Jelenleg a használatbavételi eljárás van folyamatban, ezt követően lesz a hivatalos átadó – tájékoztatta lapunkat Krupincza Tibor cégvezető.
 
Abony Város Önkormányzata nevében további megrendeléseket és sikeres vállalkozást kívánunk!
 
Cikk: Darányi Erika
 
Az alábbiakban a cég elérhetőségét tesszük közzé.
 
Elérhetőségek:
Cég neve: Generál-Kontakt Műszaki, Szolgáltató Bt.
Székhelye: 2740 Abony, Mátyás kir. u. 0157
Tel.: 53/562-105
Fax: +36 53 360 436 E-mail: a.generalkontakt@gmail.com
Cégvezető/Tulajdonos: Krupincza TiborEzen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.2474 )