Hír: Közterület felügyelők beszámolója
(Kategória: Közterületi hírek)
Küldte: Szerkesztő
2013 október 11 péntek - 13:49:38


Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Abony Város közigazgatási területén működő közterület felügyelet a helyszínelések során az alábbi szabálytalanságokat, hiányosságokat illegális hulladék elhelyezéseket tapasztalták 2013.09.23. napjától 2013.10.06. napjáig terjedő időszakban:

A Jókai M., Vajda J. valamint az Alkotmány utcák kereszteződéseiben közlekedési táblák hiányoznak, a megállapított hiányosságok jegyzőkönyvbe való felvétele után jelentésre kerültek a hivatal illetékes osztálya felé. A közlekedési táblák pótlása és helyreállítása megkezdődött.  

A Tószegi valamint Jókai utcákban a hiányzó házszámok pótlása megtörtént a lakóházak tulajdonosainak felszólítását követően.  

30.000 Ft összegű helyszíni bírság került kiszabásra köztisztasági szabálysértés miatt.  

A hétvégén – péntek és szombat - éjszakai szolgálat vezénylésére került sor a polgárőrséggel és a rendőrséggel közös járőrözési megállapodás alapján. Az éjszakai közös helyszíni eljárások során említésre méltó esemény nem történt.  

Újabb illegális szemétlerakás történt a Tószegi úti szelektív hulladéklerakónál. Az elkövető kilétét nem lehetett megállapítani, de a mindennapos szigorú ellenőrzéseket követően továbbra is szemtanúkat keresünk.  

Az Alkotás, a Székely B., a Néphadsereg, a Ceglédi valamint a Vasút utcákban a parlagfűvel, illetve más gyomnövényekkel fertőzött területekről fényképekkel ellátott jegyzőkönyvek készültek, amelyek alapján a hivatal illetékes osztálya a telkek tulajdonosait írásos felszólításban kötelezte a fennálló szabálysértések megszüntetésére.    


Kérem, segítsék a közterület felügyelők munkáját, vigyázzunk együtt városunkra! Polgármesteri HivatalEzen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.1422 )