Hír: Közterület felügyelők által felfedezett szabálytalanságok
(Kategória: Közterületi hírek)
Küldte: Szerkesztő
2013 október 02 szerda - 09:27:03


Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Abony Város közigazgatási területén működő közterület felügyelet által a helyszíneken elvégzett munkavégzésük során az alábbi szabálytalanságokat, hiányosságokat illegális hulladék elhelyezéseket tapasztalták 2013.09.02 napjától 2013.09.12. napjáig terjedő időszakban:

A Vasvári Pál utcában az úttesten keresztben elhelyezett csapadékelvezető rács középső eleménél eltört a hegesztésnél, az illetékes osztály felé bejelentést követően a hiba elhárítása megkezdődött.  

Az Esze T., Bajcsy Zs., Bicskei valamint az Attila utcák kereszteződéseiben közlekedési táblák hiányoznak, a hiányosságok jelentésre kerültek, a közlekedési táblák pótlása és helyreállítása megkezdődött.  

Illegális szemétlerakás történt a Nagykőrösi illetve a Bocskai utca sarkán található szelektív hulladéklerakónál, az elkövető kilétét nem lehetett megállapítani, de a mindennapi szigorú ellenőrzést követően szemtanúkat keresünk.  

A Piac és Vásárcsarnok területén az ellenőrzés napi szinten megtörténik, a helyszíni bejárások alkalmával szabálytalanság rongálás és kihágás nem került megállapításra.  

A Ceglédi úton illegális szemétlerakót találtak, melyről fényképes dokumentumot és jegyzőkönyvet készítettek, melyet az illetékes osztályhoz továbbítottak. Az illegális hulladéklerakó felszámolása és a szemét elszállítása megkezdődött, a hulladék lerakójának személye ismeretlen, szemtanúkat keresünk.  

Illegálisan elhelyezett falragaszok kerültek ki több buszmegálló oldalfalára, melyek eltávolítása megtörtént.  

Utcanév táblák hiányoznak az Újszászi, Honvéd, Attila, Bocskai valamint a Türr I. utcákban. Az illetékes osztály felé bejelentést követően a hiányosságok elhárítása megkezdődött.  

A Szapáry, Bajcsy Zs., Bercsényi utcában hiányzó házszámok a tulajdonosok felszólítása után pótlásra kerültek.

Az Antal, Szegfű, Bicskei, Simonffy, Ibolya, Kisfaludy valamint Ráday utcákban parlagfűvel, illetve más gyomnövényekkel fertőzött területekről fényképpel ellátott jegyzőkönyvet készítettek melyek alapján az illetékes osztály a területek tulajdonosait írásos felszólításban kötelezte a fennálló probléma megszüntetésére. 

Közlekedési szabálysértés kapcsán 10.000 Ft összegű helyszíni bírság került kiszabásra.  


Kérem, segítsék a közterület felügyelők munkáját, vigyázzunk együtt városunkra!
Polgármesteri HivatalEzen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.1405 )