Hír: Hamarosan megtekinthető a testületi ülések videoja
(Kategória: Hivatali hírek)
Küldte: BBarbi
2008 szeptember 28 vasárnap - 11:29:53Az Abonyi Tiszta Udvar Rendes Ház Egyesület a következő felajánlást tette:

"Egyesületünk értesült a képviselők között több alkalommal is felmerült problémáról, miszerint az abonyi választópolgárok hiányolják a képviselő-testületi ülések video formátumban történő megjelenését.


Miután a legutóbbi képviselő-testületi ülésen ez a téma ismét felmerült, egyesületünk ezúton írásban is megteszi azt a javaslatát, melyről korábban már szóban tájékoztattuk.

E szerint a képviselő-testület üléseiről az Abonyi Tiszta Udvar Rendes Ház megrendelésére készülő video (televíziós) felvételeket egyesületünk térítésmentesen felajánlja az Önkormányzat számára. A felvételek teljes egészében, vágatlanul tartalmazzák az ülések rögzítését, technikailag pedig alkalmasak "televíziós" hasznosításra. Tekintettel arra, hogy egy televíziós társaságtól történő megrendelés a helyi kábelhálózaton történő közvetítés vélhetően igen magas költséget jelente anyagi gondokkal küszködő városunknak, javasoljuk a rögzítésekhez való hozzáférést interneten vagy/és könyvtári kölcsönzéssel.

A rögzített, vágatlan közvetítéseket DVD formátumban átadjuk az önkormányzatnak, s így Abony város hivatalos honlapjáról az érdeklődők letölthetik a teljes video anyagot. Azok, akik nem rendelkeznek internetes hozzáféréssel, a könyvtárből - ahogyan az önkormányzati határozatokat, könyveket, hanglemezeket, videofilmeket - kikölcsönözhetik otthoni megtekintésre."

Ezen honlapra a terveink szerint mindig az aktuális testületi ülés anyaga kerülne fel, ami a következő testületi ülésig megtekinthető. Az előző testületi ülések anyaga a könyvtárban hozzáférhető lesz.

Abony Város ÖnkormányzataEzen hír származási helye: abony.hu
( http://www.abony.hu/news.php?extend.10 )