Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2022.11.03 Cs.

Újabb fantasztikus este a Góré Kamarában

Pető Zsolt polgármester írja közösségi oldalán:

Ahogyan arról beszámoltunk, a napokban ismét vendégül láthattuk farkaslaki testvértelepülésünk csoportját. A Virgoncz Ifjúsági Néptáncegyüttes fergeteges produkciót adott elő a Kultúra Háza Színháztermében. A „Mi Tamási Áronunk” című program során Hadnagy Jolán előadását is hallhatta és képek formájában láthatta a közönség. Fellépésük nagy sikert aratott.

A pénteki előadást követően szombaton a Ceglédi Termál és Strandfürdőben töltöttek el vendégeink egy kellemes napot, majd estére hivatalosak voltak a Góré Kamara rendezvénytermébe. Csányi Sándor igazi finom gulyással vendégelte meg a csoportot. A Tarka Borjú Kulturális Egyesület egyik vezetője, Király Borbála remek kulturális programot szervezett farkaslaki barátainknak. Fiatal zenészek, énekesek léptek fel, akik még varázslatosabbá tették ezt az estét. A Góré Kamara egy remek hely, ahol a kulturális találkozások meghitt, baráti légkörben telnek. Több remek programot kínáltak már az érdeklődőknek, az egyesületi keretek közt működő létesítményben.

Farkaslaki barátaink nevében is köszönjük a szívélyes vendéglátás, minden fellépőnek gratulálva a színvonalas zenei programhoz!

736 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak