Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2022.08.22 H.

Hirdetmény

 

Tisztelt Lakosság, Tisztelt Partnerek!

 

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete döntött Abony város hatályos településrendezési eszközeinek eseti módosításáról. A módosítás két dokumentációban készült, az egyik az M4 gyorsforgalmi úton Újszilvás irányába készülő új lehajtó megvalósítása érdekében történik. A másik dokumentáció a Csiky lapos, a Somogyi iskola tömbje és a Mikes-tó körüli terület rendezése érdekében készült. A két módosítási csomag a hirdetmény mellékletében megtalálható.

 

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet értelmében a rendelet módosítását megelőzően a tervezetet társadalmi egyeztetésre kell bocsátani. Ennek keretében 2022. augusztus 29-én 15 órai kezdettel lakossági tájékoztató fórumot tartunk a polgármesteri hivatal első emeleti kistárgyalójában.

 

A módosításokkal kapcsolatos írásos kérdéseiket, észrevételeiket szeptember 6-án 16. óráig küldhetik el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, vagy leadhatják a hivatal portáján.

 

                                                                                   Pető Zsolt

                                                                                   polgármester

 

A B O N Y TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK RÉSZLEGES MÓDOSÍTÁSA AZ M4 GYORSFORGALMI ÚT - 3119 J. ÖSSZEKÖTŐ ÚT KERESZTEZÉSÉNÉL REJTETT CSOMÓPONT KIALAKÍTÁSÁNAK ELŐKÉSZÍTÉSE CÉLJÁBÓL 

PARTNERSÉGI EGYEZTETÉSI DOKUMENTÁCIÓ IDE kattintva elérhető

 

A B O N Y TELEPÜLÉSRENDEZÉSI ESZKÖZEINEK RÉSZLEGES MÓDOSÍTÁSA TÖBB TERÜLETRE VONATKOZÓAN 

PARTNERSÉGI EGYEZTETÉSI DOKUMENTÁCIÓ IDE kattintva elérhető

 

 

521 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak