Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2022.07.04 H.

Szerződéskötés: Abonyi vállalkozás újíthatja fel a Sívó Kúriát és a Nagykőrösi úti civil házat

Pető Zsolt polgármester: 

A mai napon aláírtuk irodámban azokat a szerződéseket, melyek alapján a Generál-Kontakt Kft.-t , mint nyertes ajánlattevőt bízta meg Abony Város Önkormányzata a Sívó kúria és a nagykőrösi úti úgynevezett civil ház felújítási munkálatainak elvégzésével. Mindkét projektre Magyarország Kormánya nyújt támogatást. A munka elvégzésének határideje a szerződéskötést követő hat hónap.

Teljesítés helye: 2740 Abony, Nagykőrösi út 3. hrsz. 5502., 2740 Abony, Kálvin u. 10. hrsz. 3306.

Civil Ház felújítása: Helyi védettség alatt nem álló egykori lakóépület felújítása, az eredeti külső megjelenés visszaállításának igényével. Tervezett hasznos alapterület összesen 144,57 m2. A felújítási munkák magukban foglalják az építészeti felújítást, átépítést, a gépészeti és villamos rendszerek cseréjét, akadálymentesítést, kerítés-, parkoló- és térburkolat építést, napelemes rendszer telepítését, a szükséges kiegészítő munkákkal együtt kompletten. A munkákat a kiadott műszaki dokumentációnak megfelelően kell elvégezni.

Sívó Kúria felújítása: Műemléki védettség alatt álló épület utólagos falszigetelési és részleges külső állagmegóvási munkái. Talajnedvesség elleni falszigetelés függőleges felületen 200 m2, Utólagos talajnedvesség elleni vízszintes falszigetelés készítése 39 ker.m2, Vakolatfelújítás 217 m2, megsüllyedt előlépcső felújítása, térburkolat építés 90 m2, a szükséges kiegészítő munkákkal együtt kompletten. A munkákat a kiadott műszaki dokumentációnak és az Örökségvédelmi engedélyben foglaltaknak megfelelően kell elvégezni. 

  • Szerződéses vállalási díj a munka elvégzésére a vállalt teljesítési határidőre prognosztizálva egyösszegű átalánydíjban nettó 095.834 Ft + 27 % (20.275.875 Ft) ÁFA, azaz nettó hetvenötmillió-kilencvenötezer-nyolcszázharmincnégy forint + húszmillió-kétszázhetvenötezer-nyolcszázhetvenöt forint ÁFA egyösszegű átalánydíj.
628 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak