Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.10.06 Sze.

Állatok világnapja a Gyöngyszemek oviban

Az Abonyi Gyöngyszemek Óvodában, sok más mellett, az Állatok Világnapjáról való megemlékezés is hagyománnyá vált.

Mindig igyekszünk különlegessé tenni a hozzánk járó gyermekek számára ezt a napot. Idén a Szelei úti óvodaegységünk fogta össze ezt a rendezvényt és látta vendégül az Apponyi úti és a Köztársaság úti egységeinkbe járó gyermekeket, felnőtteket. A Gyöngyszemek Ovi szülői közösségének összefogásával rengeteg állat érkezett hozzánk, amit megnézhettek és megsimogathattak óvodásaink. Az állatok világnapjához kapcsolódóan kisállatbemutatót rendeztünk, melyre érkeztek háziállatok – kutyák, macskák, nyulak, dísztyúkok és díszkakasok -, illetve ezeken kívül egzotikus állatok is képviselték magukat - papagájok, pintyek, óriáscsigák és óriás piton. Az izgalmaktól megszomjazott gyermekeket és felnőtteket finom teával kínáltuk. Az állatsimogató után kutyás bemutató következett. A Kutyás Szolgálat tagjainak és kutyáinak bemutatója színvonalas és látványos momentuma volt a napnak. A szülők segítségével rengeteg kutyatáp, konzerv és egyéb finomság gyűlt össze a Kutyás Szolgálat megsegítésére.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a szülők mérhetetlen segítségét és aktív részvételét, illetve köszönetet szeretnénk mondania Kutyás Szolgálat munkatársainak a kutyás bemutatóért!

Továbbá szeretném megköszönni az Abonyi Gyöngyszemek Óvoda Szelei úti óvodaegységében dolgozó óvodapedagógusok, dajkák és a pedagógiai asszisztens segítségét és áldozatos munkáját! Valamint az Abonyi Gyöngyszemek Óvodában dolgozó óvodapedagógusok gyors és hatékony segítségét a kisállatbemutatóval kapcsolatban!

 

Retkes Péterné

Óvodapedagógus

958 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak