Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.09.30 Cs.

Csányi Erika: „Abonyba hazajövök!”

Október 10-én a Kultúra Házában 18 órától Csányi Erika és Steinkohl Erika „Nő” a humor című előadását tekintheti meg a közönség.

Fellépésükkel minden bizonnyal nagy sikert aratnak majd. Csányi Erika lapunknak elmondta, hogy szereti Abonyt, hiszen nagyszülei itt éltek és ezért rengeteg szállal kötődik városunkhoz.

csányi plakát

Előadás ajánló VIDEÓ ide kattintva

 

Csányi Erika:

„Nagyon szeretem Abonyt, hiszen a nagyszüleim itt éltek, így amikor Abonyban vagyok, nagyon sok szép emlék jut eszembe a gyerekkoromból. Ha itt lépek fel, akkor az előadást mindig nekik ajánlom, és remélem, hogy látnak fentről.

csanyierika 640 480

/Képen jobbra Csányi Erika, balra Steinkohl Erika/

Eszembe jutnak a nyarak, a park, a rózsák, a templom harangja, a friss kifli reggel amit igazi vajjal ettünk. Emlékszem a meleg lángosra a piacról, nagymamám húslevesére, nagypapám habos kávéjára, a cigarettafüstre, a kályhára, a szénre a pincében, amit hideg, téli délutánokon vödörben hordtunk fel. Emlékszem a biciklizésekre a macskaköves utakon, a motor hangjára, amikor nagypapám befordult a templom sarkánál, a temető fényeire halottak napján, a karácsonyokra, a szilveszteri hóesésre, a húsvéti kirakodóvásárra, ahol sergőztünk és vattacukrot ettünk, emlékszem a Gyöngyvirág presszóra, ahol mindig meggy márkát és puncs fagyit kaptam, a mozira, ahol a Hófehérkét láttam. És még sok- sok mindenre. Színekre, illatokra, emberekre, nénikre és bácsikra. Abonyba hazajövök. Szeretem Abonyt.” – emlékezett vissza lapunknak Csányi Erika, aki ezekkel a sorokkal ajánlja az abonyiaknak az előadásukat:

anyierika2 640 480

Nők vagyunk. Színészek vagyunk. Hogy humoristák vagyunk-e? Nem tudjuk. Talán. Van humorunk. Van, hogy kedvesek vagyunk, csípősek, kritikusak, szarkasztikusak, de mindig őszinték. Viccesek? Szerintünk igen.

Műsorunk műfaja meghatározhatatlan, de ettől izgalmas. És garantáltan kiemel - ha csak két órára is - a hétköznapok komorságából!

anyierika4 640 480

"Nő" a humor, nem csak nőknek! Mindenkit sok szeretettel várunk tehát október 10-én a Kultúra Házába!”

1705 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak