Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.08.30 H.

Hirdetmény- Településrendezési eszközök

Tisztelt Lakosság, Tisztelt Partnerek!

Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete döntött Abony város hatályos településrendezési eszközeinek eseti módosításáról. A módosítás négy részterületre vonatkozik, mely érinti a településszerkezeti tervet, a helyi építési szabályzatot és a szabályozási tervet is.

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet értelmében a rendelet módosítását megelőzően a tervezetet társadalmi egyeztetésre kell bocsátani.

Az elkészült munkaanyag partnerségi egyeztetése a veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési és településkép-védelmi szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 546/2020. (XII. 2.) Korm. rendelet értelmében kizárólag elektronikus úton történik.

A módosítással kapcsolatos észrevételeiket ezért kizárólag elektronikusan küldhetik meg 2021. szeptember 15-én 16 óráig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre.

                                                                                   Pető Zsolt

                                                                                   polgármester

 

Parrtnerségi dukmentum IDE kattintva elérhető

755 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak