Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.07.05 H.

Semmelweis nap

Július 2-án került sor Abonyban az immár hagyományos Semmelweis napi ünnepségre a Polgármesteri Hivatal Dísztermében, ahol köszöntötték egészségügyi dolgozóinkat, megköszönve nekik azt a fáradhatatlan munkát, melyet az elmúlt időszakban végeztek.

A jubilálók kitüntetésben részesültek. Beszédet mondott a rendezvényen Korbély Csabáné, a Humánpolitikai Bizottság elnöke, kiemelve az egészségügyben dolgozók példás helytállását a pandémia idején. Korbély Csabáné kiemelte, hogy a koronavírus járvány idején Abony egy összetartó közösséggé vált, ahol sokat segítettek egymásnak embertársaink. A köszöntő végeztével az egészségügyi dolgozók állófogadáson vettek részt, ahol pohárköszöntőt mondott Pető Zsolt polgármester, mindenkinek megköszönve munkáját.

Szerkesztőségünk és Abony Város lakossága nevébe mi is teljes szívből köszönjük, amit értünk tettek, és kívánunk további jó egészséget kedves mindnyájuknak. A jubiláló munkatársaknak pedig sok szeretettel külön is gratulálunk!

Ők kapták idén a jubileumi kitüntetéseket:

25 éves szolgálatért emlékérem:
Csáti Gábor gépkocsivezető
Majorné Bukor Edit asszisztens

30 éves szolgálatért emlékérem:
Szűcs Erika, az Abonyi Egészségmegőrző Központ munkatársa
Dr. Csontos Ildikó, a Csontos Patika vezetője
Dr. Homoki Ildikó gyermekorvos

55 éves szolgálatért emlékérem:
Dr. Gorszky Tivadar háziorvos
(Ő nem tudott jelen lenni ezen a jeles alkalmon egyéb elfoglaltságai miatt, ezért a kitüntetést átadják neki.)

A rendezvényen felléptek a Bihari János Zeneiskola növendékei és tanárai, akik csodálatos műsorral kápráztatták el a jelen lévőket.

1107 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak