Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.06.18 P.

Nemes célokat szolgál a Magyar Bál bevétele

Pető Zsolt polgármester:  Június 18-án dolgozószobámban fogadtam egy kedves abonyi házaspárt, Szabó Tamást és Wégert Melindát, akik kisgyermekének, Hunornak betegsége miatt folyamatos fejlesztésre van szüksége.

Nagy öröm számomra, hogy Mészáros Lászlóné Szeremi Anikó a tavalyi Magyar Bál bevételéből egy jelentős összeget ajánlott fel erre a nemes célra. Ezen kívül még más fontos intézményi, és civil célokat is támogattak a bál bevételéből. A főszervező Szeremi Anikó elmondta, hogy sajnos az idei évben a szervezők úgy döntöttek, hogy a Magyar Bál ugyan elmarad, de jövő év februárra terveztek egy új időpontot. Már most biztos, hogy ennek a rendezvénynek a bevételét is Hunor fejlesztésére, gyógyítására ajánlják fel. Köszönöm minden közreműködő segítségét! Együtt ismét sikerült!

h0

„Nagyon szépen köszönjük, hogy polgármester úr és a szervező gondolt rák. Hunor fejlesztéséhez szeretnének egy nagyobb pénzösszeggel hozzájárulni. Van egy újabb fejlesztőház, ide szeretnék elvinni a kisfiunkat. Erre fordítjuk a kapott pénzösszeget. Erről majd küldünk képes beszámolót. Köszönjük Abony!”- mondta Hunor apukája.

Köszönjük, hogy segíthettünk!

 

Képek még Pető Zsolt polgármester facebookj oldalán

1665 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak