Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.06.18 P.

30 ezer megtekintés felett

Emlékszel? Tavaly szeptemberben indult útjára Abony Város Dala, a Szeretlek Abony.

A szeptember 15-i online dalbemutatót követően gyorsan igen népszerűvé is vált a fiatalos, professzionális klip. Most már több, mint 30.000-en nézték, hallgatták meg a Város Dalát, egészen pontosan 30.067 megtekintésnél járunk. Büszkék vagyunk dalunkra!

A szolnoki Utazás kiállításon a Szeretlek Abony dal is felcsendül majd június 25-én és 26-án a Hild téren! Gyere, tarts velünk Te is! Legyél vendégünk!

A dal története:

A Szeretlek Abony dal bemutatóját élőben közvetítettük, ahol jelen volt a városvezetés. Többen akkor hallották először a Város dalát. A klipet Bogya Zoltán rendezte, kiválasztotta a helyszíneket, a Bihari Ifjúsági Stúdió pedig a statisztákat és a főszereplőket adta. Az alkotást végül szeptember 15-én mutatták be a nagyközönségnek. Egy kerti partira invitálták a Szeretlek Abony települési képviselői csapatát, Pető Zsolt polgármester urat és az összes segítőt, akik a zeneszám elkészítésében közreműködtek. Online bejelentkezéssel elértünk az összes abonyihoz, akik velünk együtt izgulhattak a képernyők előtt, és mindenki egyszerre, egy időben nézhette meg a klipet.

Abonyról, az abonyiakról szól, és benne van a Sej, Nagyabonyban csak két torony látszik című Háry János-betétdal motívuma. Emellett a mai kornak megfelelően ¬fiatalos lendülettel adja meg a közösségformáló életérzést –Járdány Barna révén a mai zeneipar legjobbjait szervezték össze a dal elkészítéséhez. Kovács Erik írta a zenét, Kálmán György, a Triász énekese pedig felénekelte azt. Tudtuk jól, hogy muszáj egy videóklipet aláforgatnunk, hogy igazán ütős legyen a zeneszám, és amikor elmaradtak a rendezvények, online formában mindenkihez eljuthatott a dal .

Ötletgazda és főszervező: Járdány Vanda önkormányzati képviselő volt. Rengeteg munkája van benne. Azt gondoljuk, hogy a produktum önmagáért beszél.

 

 

1343 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak