Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.05.18 K.

Boldogan sakkozó ovisok

A napokban számoltunk be arról, hogy a Szivárvány Óvoda Citromsárga csoportjában az előző nevelési évtől kezdve ismerkednek a gyermekek Polgár Judit Sakkpalota Komplex képességfejlesztő Programjával.

Cikkünk nyomán egy nagy kérés is teljesült, hiszen Szabó Józsefné Mártika néni óvodapedagógus jelezte, hogy gyűjtést szeretnének rendezni annak érdekében, hogy a gyermekeknek óriás sakk készletet tudjanak beszerezni. Az álom pillanatok alatt valóra vált, hiszen Nagy Tamás, a Varga István Városi Sportcsarnok intézményvezetője a náluk rendelkezésre álló, de nem használt óriás sakk- készletet az óvodának adta térítésmentes tartós használatra.

Május 18-án a gyerekek birtokba is vehették a sakk- készletet, képeink is mutatják, hogy milyen boldogan, önfeledten játszottak az apróságok a nagyméretű figurákkal. Széll Tamásné intézményvezető és kollégái megköszönték Nagy Tamás önzetlen, gyors segítségét. Mindannyian tudjuk, hogy a sakkészlét, a lehető legjobb helyre került!

„Örülök, hogy adhattunk, segíthettünk! Használják sikerrel, egészségben a gyerekek a sakk- készletet! Tudom, hogy a sakk egy rendkívüli sport, mely a gyerekek fejlődésére is nagyon jó hatással bír! Kellemes játékos tanulást kívánok a kicsiknek! Jó volt látni az örömüket.”- mondta Nagy Tamás intézményvezető.

LV

922 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak