Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.05.07 P.

Újabb mérföldkő

Már összesen 10 ingatlan talált „gazdára” az Abonyi Üzleti Parkban

Az elmúlt mintegy fél évben összesen 10 ingatlan talált „gazdára” az Abonyi Üzleti Park területén. Minderről Csanádi Csaba a létesítmény menedzsere, az abonyi Polgármesteri Hivatal Településfejlesztési Osztályának osztályvezetője számolt be lapunknak.

„Az elmúlt napokban újabb két ingatlan vonatkozásában kötöttünk bérleti szerződést egy dinamikusan fejlődő vállalkozással. A megállapodás összesen több, mint 4.500 m2 terület bérbeadása kapcsán született meg. A szerződő cég más partnereinkhez hasonlóan azt tervezi, hogy pályázatot nyújt be fejlesztési elképzeléseinek megvalósítására.

Ezzel már 10-re emelkedett azon Üzleti Park ingatlanok száma, melyek hasznosítását tervezik a szerződött vállalkozások. Jelen mérföldkőnél elmondhatjuk, hogy már 14.269 m2 terület bérbeadása és 4.547 m2 értékesítése valósult meg. Nagyon biztató a jövőre nézve, hogy már most közel 19.000 m2-en terveznek fejlesztéseket, beruházásokat a vállalkozások, az Abonyi Üzleti Park területén.

Továbbra is érdemes figyelni az Abonyi Üzleti Park licitfelhívásait, hiszen vannak még eladásra szánt, vagy bérbe adásra felkínált területeink. További információkat facebook oldalunkon találnak, illetve a www.abony.hu oldalon. Köszönjük a vállalkozók megtisztelő bizalmát!”- mondta Csanádi Csaba, az Abonyi Üzleti Park menedzsere

1353 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak