Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.04.19 H.

Díjátadó

Lezárult az Abony.hu közösségi oldal húsvéti fotópályázata.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani az Esperanza Partnershop Magyarországnak, Parti Istvánnak és Családjának, a Közeli- Kis Élelmiszer Boltnak, Sándor Gábornak és Párjának Reginek, valamint Csizmásné Barna Judit cukrásznak, a díjak önzetlen felajánlásában! Nélkületek nem sikerülhetett volna! Április 13-án a szigorú járványügyi előírások legmesszebb menőkig való betartása mellett került sor az Abony.hu közösségi oldalának hivatalos díjátadó ünnepségére. Pető Zsolt polgármester adta át az okleveleket, valamint a vállalkozók által felajánlott díjakat, ezek mellett Abony Város ajándéktárgyait. Köszönjük mindenkinek, akik részt vettek húsvéti játékunkban! A remek fényképeket Járdány Vanda önkormányzati képviselő, fényképész készítette.

https://www.facebook.com/Vanda-Fot%C3%B3-Vide%C3%B3-104564684936338

Köszönjük!

Különdíjasok: Rimóczi Szilvi 149 szavazat, Csáki Ágnes 130 szavazat, Brezvai- Tóth Krisztina 75 szavazat.

Nyertesek:

„Legszebb húsvéti ünnepi asztal”

1. Pető Erika 123 szavazat

2. Koncsik Tímea Ramóna 57 szavazat

3. Szabó- Berényi Andrea 53 szavazat

„Legszebb húsvéti díszben pompázó otthon”

1. Murvai Zsuzsa 167 szavazat

2. Szikszayné Bellay Ildikó és Szabóné Terminkó Móni 116 szavazat – holtverseny

3. Skultéti Tímea 109 szavazat

Korábban ezt írtuk:

Azt ígértük, hogy hat díjat adunk, a „Legszebb húsvéti díszben pompázó otthon” illetve a „Legszebb húsvéti ünnepi asztal” kategóriában is három- három szerencsés nyertest díjazunk!

Mindkét kategóriában az első három helyezettet díjazzuk: Oklevéllel, Abony Város ajándéktárgyaival, valamint támogatóink jóvoltából a Közeli Kis Élelmiszerbolt Táp-termény, állateledel gázcsere telep ajándékcsomagjaival és az Esperanza Partner Shop Magyarország – Bendrobe Hungary Kft. ajándékaival!

Tekintettel arra, hogy két pályázó is volt, aki gyermekének húsvéti fényképét küldte be, bár ők rengeteg szavazatot kaptak, mégsem versenyezhetnek a legszebb otthonokkal vagy asztalokkal. Ennek ellenére nem kell csüggedniük, sőt örülhetnek, mert a sok- 149, illetve 130 szavazat miatt – úgy döntöttünk, hogy őket különdíjjal jutalmazzuk! A különdíjat Csizmásné Barna Judit cukrász ajánlja fel mindkét pályázó részére, melyet hálásan köszönünk!

Képek még: Abony.hu facebook oldala

 

1151 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak