Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.04.12 H.

Két keréken

Pető Zsolt polgármester is a koraszülött babákért szállt nyeregbe.

A Városvezető közösségi oldalán számolt be az eseményről. 

A koraszülött babákért kerékpároztam húsvét vasárnapján

Ahogyan médiafelületein arról beszámolt Abony Városa, egy helyi fiatalember, Bukor Péter jótékonysági kerékpártúrával hívja fel a figyelmet a koraszülött babák megmentéséhez elengedhetetlen gépjármű vásárlására. A nemes célt én magam is támogatom, ezért április 4-én húsvét vasárnapján és magam is kerékpárra ültem, és Törtelig kerekeztem. Én is személyesen érintett vagyok az ügyben, iker unokáim miatt, így nagyon fontosnak érzem a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány mentőautó vásárlásának támogatását.

Nem csak én magánszemélyként segítem adománnyal ezt a kezdeményezést, de Abony Város Önkormányzatának támogatásáról is biztosítottam a szervezőt, Bukor Pétert. Arra kérek és egyben bíztatok mindenkit, hogy álljanak oda ők is ezen közös ügy mellé, és támogassák az alapítványt!

https://koraszulottmento.hu/adomanyozas/

Sosem lehet tudni, hogy kinek a Családjában lesz szükség segítségükre, munkájukra!

Bukor Péter különleges akcióval, egy 110 kilométeres kerékpáros túrával hívja fel a figyelmet a koraszülöttek és az újszülöttek támogatására. A fiatalember azt szeretné elérni, hogy minél többen segítsék a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány mentőautó vásárlását.

780 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak