Ugrás a tartalomhoz
Szechenyi Terv Plusz
2021.03.18 Cs.

Felmérés kezdődött

Megkezdődött a felmérés a régi szép épületben.

A korábbiakban már hírt adtunk róla, hogy a városvezetés a Nagykőrösi út 3. alatti helyi védettségű épület használatba adásával szeretné segíteni az „Egyedül nem megy” Alapítvány akkreditált foglalkoztatási programját.

Az elmúlt években az önkormányzat saját erőből felújította az épület tetőszerkezetét és villamos hálózatát. A használatba adást megelőzően szükséges a belső terek kialakítása, az akadálymentes közlekedés biztosítása, a mosdóblokk és a fűtés korszerűsítése, illetve nem utolsó sorban a homlokzat és az udvar felújítása.

Pető Zsolt polgármester elmondta, hogy továbbra is cél az Alapítvány és akár más hasonló civil szervezet számára egy háttérbázis biztosítása. Az előre lépéshez szükséges teendőket az önkormányzat vállalja azzal, hogy elkészítteti az épület felmérését és átépítési terveit. A munkák már meg is kezdődtek Kovács István építésztervező közreműködésével.

Elképzeléseink szerint a tervek lépcsőzetes megvalósításával, vagy egy időközben megnyíló pályázati lehetőség kihasználásával belátható időn belül elkészülhet a fiatalok foglalkoztatásának és napközbeni programjainak helyet adó épület.

775 alkalommal

Közelgő programok

Események nem találhatóak